Algemene Voorwaarden

Algemeen:
1.1 Deze algemene voorwaarden gelden voor de webshop Anders-Leven.nl.
1.2 Anders-Leven is een handelsmerk en business unit van Stone Design Nederland Ltd. De algemene voorwaarden die door Stone Design Nederland worden gehanteerd zijn niet relevant voor de webshop en vandaar dat de webshop aparte algemene voorwaarden heeft.  Waar het geen webshop-aankoop betreft, blijven de algemene voorwaarden van Stone Design Nederland onveranderd van kracht.

Kwaliteit en informatie over produkten:
2.1. Anders-Leven levert produkten van de allerhoogste kwaliteit die met de grootst mogelijke zorg worden ingekocht, vervaardigd, verpakt en verzonden.
2.2. Informatie ten aanzien van de produkten en het gebruik daarvan is te vinden op de website. Indien u medicijnen gebruikt en/of onder behandeling bent van een arts, raden wij u aan hem/haar op de hoogte te brengen van het gebruik van Anders-Leven produkten.

Levering produkten:
3.1. Produkten worden na bestelling en ontvangst van de betaling binnen maximaal 2 werkdagen toegestuurd, naar het door de klant opgegeven adres, danwel afhaalpunt.
3.2. Produkten worden verzonden met track & trace.
3.3. Produkten waarvan de verzegeling verbroken is, worden niet terug genomen.
3.4. Terugzending van verzegelde produkten dient te geschieden binnen 5 dagen na ontvangst, na een melding aan ons vooraf, in originele of andere deugdelijke verpakking en op eigen kosten. Terugbetaling van het aankoopbedrag vindt plaats na het retour ontvangen van het produkt/de produkten en na aftrek van de originele werkelijke verzendkosten.

Aansprakelijkheid:
4.1. Anders-Leven kan niet aansprakelijk worden gesteld voor vermeende gevolgen van het gebruik van haar produkten, niet-verbeterde ziektebeelden, verkeerd gebruik, of gebruik in situaties die ontraden worden.